About Project Nekton

Project Nekton is een totale integrator van verlichtingsoplossingen waarbij duurzaamheid, comfort en digitale innovatie hand in hand gaan.  Project Nekton ontwerpt, realiseert en volgt zijn installaties continu op zodat kwaliteit tijdens de uitbating ten allen tijde geborgd kan worden.

We kiezen resoluut voor energiezuinige verlichting in combinatie met slimme sensoren en bieden daarenboven extra toegevoegde waarde in de vorm van data-analyse, specifiek gericht naar de behoeften van de klant.

Onze installaties zijn toekomstbestendig: vanaf het ontwerp houden we rekening met toekomstige potentiële uitbreidingen en innovaties, in een snel veranderende markt. Elk project is uniek en verdient een holistische aanpak, Project Nekton is daarin de ideale partner.

Vzw Groen Licht Vlaanderen 

Project Nekton is trots lid van Groen Licht Vlaanderen: Groen Licht Vlaanderen vzw is een verlichtingscluster van meer dan 70 aangesloten organisaties. De verlichtingscluster is erkend door de Vlaamse Overheid (VLAIO, Agentschap Innoveren & Ondernemen) als een Innovatief Bedrijfsnetwerk rond integratieve en geconnecteerde verlichting.