Management

Tussen pot en pint ontstaan vaak de beste ideeën. Dat was niet anders bij Project Nekton. Een brede mix aan kennis en kunde, een aloude vriendschapsband en een gemeenschappelijke passie legden de basis voor ons avontuur.

Stéphane

Stéphane is de jongste van de drie musketiers en de bezieler van S&G Projects.

Na zijn studies Electronica in 2012 heeft Stéphane ervaring opgedaan bij BASF, tijdsregistrator/tijdsregistratiebedrijf Protime en de groene energiegenerator Biolectric. Hier bouwde hij zijn kennis en kunde op in uitdagende elektrische installaties met netwerkcomponenten en zware industrie. In 2016 is de ondernemer in Stéphane geboren en begint hij als zelfstandige elektricien.

In 2019 stapt zijn broer samen mee in de zaak. De focus ligt vanaf dat moment vooral op installaties van verlichtingsprojecten voor industrie en kantoren, zowel in onderaanneming als eigen projecten.
In Mei 2021 komt Cédric mee aan boord en krijgt het bedrijf een nieuwe naam: Project Nekton.

In zijn vrije tijd is Stéphane druk bezig met het verzamelen van data en predictiemodellen om de meest geschikte weercondities te vinden voor het inplannen van zijn volgende huiveringwekkende windsurftrip.

Guy

Guy, de grote broer van Stéphane, heeft na zijn studies bedrijfsmanagement ervaring opgedaan in sales en events bij Nearly New Car en Mercedes.

In 2016 neemt Guy de dagelijkse leiding over bij Plein Publiek, de hyperpopulaire trekpleister voor circulaire evenementen in Antwerpen en Brussel.

In 2019 stapt hij samen met zijn broer in de zaak S&G Projects, waar zijn organisatorisch vermogen goed van past komt, maar waar hij zich ook hands-on omschoolt tot vakman in elektriciteitswerken.
In Mei 2021 komt Cédric mee aan boord en krijgt het bedrijf een nieuwe naam: Project Nekton.

In zijn vrije tijd is hij naast het afdalen van ruige terreinen met zijn mountainbike vooral de ideale vader voor zijn twee jonge kinderen.

Cédric

Cédric, de dinosaurus van het team, heeft na zijn studies Industrieel Ingenieur het licht gezien als lightdesigner bij Philips en is na enkele jaren salesconsultant geworden. Met zijn lichtmicrobe besmet hij graag iedere leek in de materie.

In 2017 wordt Cédric freelancer en deelt hij graag zijn lichtexpertise met nieuwe collega’s. Bij Encon en Jade Synergies maakt hij kennis met duurzaamheidsprojecten en de financiering ervan in de brede zin van het woord.

In 2019 gaat Cédric internationaal als Sales Manager bij de Belgische lichtfabrikant ZUMI.
In Mei 2021 komt Cédric mee aan boord bij S&G Projects en krijgt het bedrijf een nieuwe naam: Project Nekton.

In zijn vrije tijd is Cédric naast muziek vooral gepassioneerd door alles wat voortgestuwd wordt door wind in het water, zeilen in de brede zin van het woord.